Warmtepompen - Renovatie van de kantoren van Belgotech (Villers-le-Bouillet)

Belgotech heeft Polarsun vertrouwd voor de renovatie van haar kantoren. Ons HVAC-team heeft 3 buitenunits en 6 binnenunits geïnstalleerd.

Belgotech is een toonaangevend bedrijf in de productie van geavanceerde elektrische schakelborden. Het exporteert zijn producten wereldwijd. Het bedrijf, met 35 medewerkers, vertrouwde op Polarsun voor de renovatie van zijn kantoren. Ons verwarmings- en airconditioningsteam heeft 3 buitenunits en 6 Daikin buitenunits geïnstalleerd om dit bedrijf van warmtepompen te voorzien, waarmee ze het hele jaar door een aangename temperatuur in hun kantoren kunnen behouden.

Belgotech is al vele jaren overtuigd van de oplossingen van Daikin, aangezien het bedrijf al Daikin-apparatuur had geïnstalleerd bij de uitbreiding van zijn kantoren in 2017. Ze hebben Polarsun ingeschakeld omdat het een gecertificeerde SuperDealer Daikin-installateur is.

Belgotech ontwikkelt regelmatig batterijopslagcontainers. Voor het koelen van deze systemen heeft Belgotech ook de hulp van Polarsun ingeroepen, die in staat is om te voldoen aan de behoeften van veeleisende industriële klanten.

www.belgotech.com