Zonnepanelen

Investeren in hernieuwbare energie

Door het plaatsen van zonnepanelen op uw dak, parkeerterrein of bedrijfspand draagt u bij aan een duurzamere samenleving en zet u stappen richting de energietransitie. Polarsun helpt u bij het opstellen van het business plan voor uw investering.

Zekerheid en onafhankelijkheid

Door fotovoltaïsche panelen te installeren, produceert u gedurende meer dan 20 jaar uw eigen elektriciteit op basis van een onuitputtelijke en gratis energiebron: de zon. Door zelf energie te produceren, bespaart uw bedrijf aanzienlijk en wordt het bevrijd van schommelingen in energieprijzen.

Groen beeld

In een tijd waarin de maatschappij haar energietransitie moet versnellen, stellen zonnepanelen u in staat om nu uw eigen duurzame energie op te wekken. Bovendien kan een dergelijk project uw personeel mobiliseren en het begin zijn van een bredere beweging naar een koolstofneutrale samenleving.

Gegarandeerd rendement op uw investering

Een investering in zonnepanelen betaalt zich snel terug. De technologie heeft zich snel gedemocratiseerd naarmate de prijzen drastisch daalden, en is een van de beste energiebronnen geworden. Bovendien hebben de autoriteiten fiscale stimuleringsmaatregelen en overheidssubsidies als stimulans ingevoerd. Gezien de hoge en stijgende energieprijzen in ons land, betaalt de investering zich snel terug. En aangezien bedrijven de door de panelen opgewekte elektriciteit vaak onmiddellijk verbruiken, is de investering in de installatie van zonnepanelen snel terugverdiend. Het verhoogt ook de waarde van uw bedrijf.

Opslag in batterijen

De opslag van zonne-energie in batterijen is de perfecte aanvulling op uw zonnepaneelinstallatie. Energie die niet onmiddellijk wordt gebruikt, wordt opgeslaan in een batterij en later gebruikt. Zo kan uw bedrijf zijn eigen stabiele energievoorziening behouden, onafhankelijk van het net.

Bij stroomuitval fungeert de batterij als back-upsysteem. Met zo'n UPS (Uninterruptible Power Supply) systeem bent u zeker van een continue stroomvoorziening.

Overzicht van de mogelijkheden

Polarsun biedt ook geïntegreerde oplossingen, waarbij zonne-energie wordt gebruikt voor elektrische laadpalen of om uw verwarmings-, ventilatie- en airconditioningsysteem van stroom te voorzien.

Om uw wagenpark te elektrificeren is de combinatie van de installatie van laadstations met zonnepanelen de slimste investering. Niet alleen laden auto's gratis op met zonne-energie, maar de investering in laadstations is momenteel 200% fiscaal aftrekbaar tot 31 december 2022.

Enkele verwezenlijkingen in uw buurt

Cilyx vertrouwt op Polarsun voor zijn fotovoltaïsche installatie

Industrieën

Warmtepompen - Renovatie van de kantoren van Belgotech (Villers-le-Bouillet)

Industrieën

Installation photovoltaïque de 304 panneaux au Delhaize de Dour

Industrieën

Installation de 300 panneaux photovoltaïques chez Odoo (LLN)

Industrieën

Installation photovoltaique aux Cafés Delahaut

Industrieën