Batterijopslag

De geproduceerde energie in een batterij opslaan

Een thuisaccu, die op uw zonnepanelensysteem is aangesloten, is ideaal om de opgewekte elektriciteit op te slaan en wanneer u die nodig hebt te gebruiken

De voordelen van Polarsun

advantage first icon svg
Een studie van uw specifieke situatie
Onze technische verkoopadviseur komt bij u langs en stelt u een op maat gemaakte oplossing voor die is afgestemd op uw woning en uw elektriciteitsverbruik.
advantage first icon svg
Energie op aanvraag
Ons ontwerpbureau optimaliseert uw installatie voor een ideale opslag
advantage first icon svg
Dienst na verkoop
Ons team staat tot uw beschikking tijdens de levensduur van uw batterijinstallatie om de optimale werking ervan te garanderen en het nodige onderhoud uit te voeren.
Vraag een offerte aan
Mijn huis

Zonne-energie

Zonnepanelen produceren veel elektriciteit, vooral overdag. In de meeste huishoudens wordt het grootste deel van deze energie echter 's morgens en 's avonds verbruikt. Energie die nog gedeeltelijk aan het net wordt onttrokken. In deze gevallen wordt de zonne-energie niet optimaal benut. Een thuisbatterij verandert dit. Het slaat de elektriciteit op die overdag door uw zonnepanelen wordt geproduceerd en geeft ze later vrij, wanneer u ze nodig hebt of in geval van een stroomonderbreking. U kunt dit piekverbruik tegengaan door uw eigen energie op te slaan in een batterij.

Dubbele prestatie

Niet alleen hoeft u minder energie van het net te kopen wanneer de opbrengst van uw zonnepanelen lager is (bv. 's nachts), maar u hoeft ook niet langer uw overtollige energie terug te leveren aan het net. En u zult het merken in uw portemonnee!

Enkele verwezenlijkingen in uw buurt

20 Trina Solar 425W Full Black zonnepanelen te Awans

Woningen

17 Trina Solar 420W Full Black zonnepanelen te Waterloo

Woningen

18 Hyundai 415W Full Black zonnepanelen te Donceel

Woningen

Installatie van 10 zonnepanelen van Trina Solar in Lambermont

Woningen

Installatie van 14 zonnepanelen van Trina Solar in Beyne-Heusay

Woningen